„Ember lenni mindég, minden körülményben.” (Arany János: Domokos napra)

Nyári “aranyos” tábor

A mai nappal lezárult iskolánk egyhetes nyári ,,aranyos” tábora. Elmondhatjuk, hogy minden nap mozgalmasan telt, a gyermekek rengeteg élménnyel térhettek haza délutánonként.
A hétfő kézműveskedéssel indult. Krepp papírból színes virágok készültek Doncsecz Józsefné és Doncsecz Ferencné, Ilus nénik segítségével csodás alkotások születtek. Délután a Lassie – Állatmentő mentőakció című családi kalandfilmet nézték meg a gyerekek a Csákányi László Filmszínházban.
Kedden az időjárás kedvezett az aznapi terveknek, hiszen Szentgotthárd Spa & Wellness élményfürdőben tölthettek pár órát a tanulók. Délután a Móra Ferenc Könyvtárban Julcsi nénivel és Petra nénivel zsugorfóliával és gyöngyfűzéssel káprázatos kulcstartókat kreáltak tanulóink.
A táborozás harmadik napja rendhagyó módon indult, hiszen a tanévzáró ünnepségünk reggel 8 órakor kezdődött. A bizonyítványok kiosztása után a táborozó diákok fagyizással ünnepelték a tanév végét. Délután az Őrségi Nemzeti Park Természetvédelmi Őrszolgálat bemutatóján vettek részt a gyermekek.
Csütörtök és péntek délelőtt is a sport és a zene volt a főszerepben, délután pedig égethető gyurmából egyedi ékszerek sokasága lepte el a táboros termeket.
Az utolsó nap diszkóval zárult.

Köszönet Szukics Judit tanárnőnek a tábor szervezéséért, a pedagógusoknak és segítőiknek a táboroztatásért.
 
Szép nyarat kívánunk mindenkinek!

Sulibuli a 4.A osztállyal

A 4. A osztály egy utolsó sulibulival zárta az alsó tagozatot. Három csodálatos napot töltöttek a Balatonon,Vonyarcvashegyen. Az első éjszaka a sátortáborban izgalmasra és rövidre

Tovább olvasom »

Nyári “aranyos” tábor

A mai nappal lezárult iskolánk egyhetes nyári ,,aranyos” tábora. Elmondhatjuk, hogy minden nap mozgalmasan telt, a gyermekek rengeteg élménnyel térhettek haza délutánonként.A hétfő kézműveskedéssel indult.

Tovább olvasom »

Madarak és fák napja

2024. június 17-én a felső tagozatosok Madarak és fák napja keretében a Hársas-tóhoz kirándultak. Az út a Brenner-kápolnától végig az erdőben vezetett. A tóhoz kiérve

Tovább olvasom »

Bobo Fun Park a 6.a osztállyal

Iskolánk 6.a osztálya Alsópáhokra ment a Bobo Fun Parkba kirándulni, ami egy aktív szórakoztató központ a gyerekek számára. A fedett Adrenalin Arénában több mint 30

Tovább olvasom »

Naptár

2024. július
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Nyitvatartás

  • Hétköznaponként 07:00 – 18:00
  • Hétvégén és ünnepnapokon zárva

Aktuális híreink

Az iskolai hit- és erkölcstan oktatásának megszervezéséről szóló tájékoztató:

Heti étlap

Térkép