“Így látom én!” Rajzpályázat

„Az ember számára éltető erő, ha elfogadják (…)” – Közel 150 diák alkotása érkezett be a megye számos köznevelési intézményéből az idei “Így látom én!” – érzékenyítő rajzpályázatunk felhívására.
Gondolatébresztő szándékkal olyan alkotásokat vártunk, amelyek bemutatják, hogyan látják a gyermekek fogyatékossággal élő embertársaink, roma nemzetiségű embertársaink, illetve az idősebb generációk képviselőinek mindennapjait. A zsűri értékelését követően – a járványügyi helyzetre való tekintettel – az „eredményhirdetésre” a mai napon kerül sor a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház közösségi oldalán!
Külön köszönjük a Szombathelyi Praktiker Áruház támogatását, akik az idei esztendőben egy „Praktiker különdíj” kategória keretében díjaztak alkotást beküldő diákot! Az Áruház vezetése által kiválasztott alkotó rendkívül értékes tárgynyereményben részesül, egy KERÉKPÁR boldog tulajdonosa lehet! 😉
A díjazott tanulók ajándékcsomagjait kollégáink az érintett iskolák titkárságára fogják eljuttatni a jövő hét során!
A kiállított pályaművek nyitvatartási időben, december 18-ig megtekinthetők a CsEÖH közösségi terében az Óperint utca 1. szám alatt, természetesen a mindenkori járványügyi intézkedések betartása mellett!
Köszönjük az alkotók munkáját, a pedagógusok közreműködését!
Szívből gratulálunk a helyezést elérő tanulóknak, különösen iskolánk diákjainak, Soós Cecíliának és Szabó Krisztiánnak!😊👏
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print
Share on linkedin