Elballagtak nyolcadikosaink

A Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola 2021 szeptemberében önálló intézményként kezdte meg működését, mely során tizennégy év után újra 8 osztályos iskolaként működik. Az idei év lezárása külön öröm volt az itt tanító pedagógusok számára, hiszen újra 8. osztályosok ballagtak az intézményből. Az ünnepi esemény június 15-én 17 órakor kezdődött.

 Búcsúzunk tőletek felirat és színes, élő virágokkal feldíszített aula várta a ballagó diákokat és szüleiket az év utolsó tanítási napján. Schleipfnerné Gáspár Andrea intézményvezető ünnepi beszédében megköszönte a szülőknek a bizalmat és az együttműködést, a búcsúzó diákokhoz pedig személy szerint, külön-külön intézett kedves és biztató szavakat. A családias és megható ünnepi eseményen a felsős tanulók köszöntek el a ballagó diákoktól, akiktől aztán a 6. osztályosok büszkén vették át az iskola zászlaját és a szalagot, melyen a hat nyolcadikos neve szerepelt. A szép szavalatok és ünnepi beszédek mellett az iskola énekkarának színvonalas műsora tette méltó eseménnyé a búcsúzó diákok és szüleik számára a ballagást, melynek vezetője Horváthné Kovács Adrienn.

A ballagás lezárásaként Schleipfnerné Gáspár Andrea intézményvezető egy tanulságos történetet olvasott fel, mely arra buzdítja a nagybetűs élet küszöbén álló fiatalokat, hogy szorgalmasak, emberségesek legyenek. Levonva a mese végső következtetéseit pedig azt kívánta nekik, hogy megtalálják azt a helyet életükben, ahol megbecsülik őket és meglátják a bennük rejlő értékeket.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print
Share on linkedin