„Ember lenni mindég, minden körülményben.” (Arany János: Domokos napra)

Nyári “aranyos” tábor

A mai nappal lezárult iskolánk egyhetes nyári ,,aranyos” tábora. Elmondhatjuk, hogy minden nap mozgalmasan telt, a gyermekek rengeteg élménnyel térhettek haza délutánonként.
A hétfő kézműveskedéssel indult. Krepp papírból színes virágok készültek Doncsecz Józsefné és Doncsecz Ferencné, Ilus nénik segítségével csodás alkotások születtek. Délután a Lassie – Állatmentő mentőakció című családi kalandfilmet nézték meg a gyerekek a Csákányi László Filmszínházban.
Kedden az időjárás kedvezett az aznapi terveknek, hiszen Szentgotthárd Spa & Wellness élményfürdőben tölthettek pár órát a tanulók. Délután a Móra Ferenc Könyvtárban Julcsi nénivel és Petra nénivel zsugorfóliával és gyöngyfűzéssel káprázatos kulcstartókat kreáltak tanulóink.
A táborozás harmadik napja rendhagyó módon indult, hiszen a tanévzáró ünnepségünk reggel 8 órakor kezdődött. A bizonyítványok kiosztása után a táborozó diákok fagyizással ünnepelték a tanév végét. Délután az Őrségi Nemzeti Park Természetvédelmi Őrszolgálat bemutatóján vettek részt a gyermekek.
Csütörtök és péntek délelőtt is a sport és a zene volt a főszerepben, délután pedig égethető gyurmából egyedi ékszerek sokasága lepte el a táboros termeket.
Az utolsó nap diszkóval zárult.

Köszönet Szukics Judit tanárnőnek a tábor szervezéséért, a pedagógusoknak és segítőiknek a táboroztatásért.
 
Szép nyarat kívánunk mindenkinek!

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

Iskolánk hagyományai közé tartozik, hogy megemlékezünk az aradi vértanúk hősies helytállásáról. Ebben a tanévben a 4. a. osztályos tanulók készültek műsorral, melyben emléket állítottak a

Tovább olvasom »

Állatok Világnapján

Iskolánkban évről évre megemlékezünk az állatok világnapjáról. Még a jövő héten is várjuk a szentgotthárdi cicamenhely részére a felajánlásokat! Segítsük Virág munkáját ! Köszönjük előre

Tovább olvasom »

Naptár

2024. október
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Nyitvatartás

  • Hétköznaponként 07:00 – 18:00
  • Hétvégén és ünnepnapokon zárva

Aktuális híreink

Az iskolai hit- és erkölcstan oktatásának megszervezéséről szóló tájékoztató:

Heti étlap

Térkép