„Ember lenni mindég, minden körülményben.” (Arany János: Domokos napra)

Versmondó verseny

Iskolánkban a közelgő költészet napja alkalmából április 4-én került megrendezésre az Arany János versmondó verseny. Örömünkre szolgált, hogy szép számmal akadt jelentkező (34 fő), és ebben az évben már a felső tagozatosok is megmérettették magukat.

A tanulók bármely magyar költő versét választhatták, és elmondható, hogy nagy többségben koruknak megfelelő költeményt adtak elő. A gyerekek dicséretes szereplése szorgalmuknak és felkészítő tanáraiknak, valamint a szülőknek is köszönhető.

A zsűri értékelésében a dicsérő szavak mellett jótanácsokat is megfogalmazott a versmondást illetően. Minden résztvevő emléklapot és egy kis édességet kapott, a helyezettek az oklevél mellett könyvjutalomban részesültek.

Minden versmondónak szívből gratulálunk, várunk benneteket jövőre is!

Helyezettek:

3. évfolyam:

I. Dännler Abigél 3/A

II. Horváth Barnabás 3/B

III. Fekete Nóra 3/B

Különdíj: Musits Irina 3/A

Tóth Szonja 3/B4. évfolyam:

I. Németh Hunor 4/A

II. Kántor Hédi 4/B

III. Zsgánecz Dóra 4/B

Különdíj: Kelemen Farkas 4/CFelső tagozat:

I. Tóth Zalán 5/A

II. Icsó Erik 5/A

III. Racker Liliana 5/A

Köszönjük a verseny szervezését Csehné Farkas Mariettának.

További hírek

Közlekedésbiztonsági verseny Körmenden

A körmendi Vas Vármegyei SZC Rázsó Imre Technikum a rendőrséggel együttműködve Közlekedésbiztonsági ügyességi versenyt szervezett 2023. október 3-án az általános iskolák felső tagozatos tanulói számára.

Tovább olvasom »

Kukucskáló 2023.

Minden leendő első osztályos gyermeket és szüleiket szeretettel várjuk október 16-án a Kukucskálónkra, amely 16.30-kor kezdődik iskolánkban!    

Tovább olvasom »

A magyar népmese napja

A magyar népmese napját szeptember 30-án ünnepeljük, Benedek Elek meseíró születésnapján. Péntek délután iskolánkban mi is megemlékeztünk a híres meseíróról és a népmesékről is bővebben

Tovább olvasom »

Európai Diáksport Napja

Iskolánk évek óta csatlakozik az Európai Diáksport Napja elnevezésű eseményhez, amelyet ma délelőtt szerveztünk meg tanulóink számára. A mozgásos rendezvény alapvető célja, hogy a gyermekek

Tovább olvasom »

Nyelvek Európai Napja

Iskolánkban szeptember 28-án ünnepeltük a Nyelvek Európai Napját. Ebben a tanévben Zoli bácsi, Judit néni és Anita néni hívta fel a német és angol nyelvet

Tovább olvasom »

Naptár

2023. október
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Aktuális híreink

Heti étlap

Térkép

Média pályázat